بسم الله الرحمن الرحیم
این کمترین برای طلاب و عموم علاقمندان به خاندان اهل بیت نبوت از باب (( و اما بنعمه ربک فحدث)) چند جمله از زندگی ام را شرح میدهم.
بنده متولد سال١٣٧٠ شمسی در تهران هستم. از سنین کودکی بسیار علاقه و استعداد به دانستن و یادگیری داشتم، خصوصا در مورد زندگانی ائمه معصومین و اولیاءالهی، هرجا سخنی در این مورد میشنیدم، تماما جذب و محو آن سخنان میشدم.
با توجه به استعدادم در یادگیری، از همان دوران ابتدایی بسیار مجدانه درس خواندم. برای نمونه بعد از اتمام سال دوم ابتدایی، پایه سوم ابتدایی را به صورت جهشی در تابستان خواندم و سال تحصیلی جدید را به پایه چهارم رفتم. در سال پنجم ابتدایی در آزمون مدارس نمونه دولتی آزمون دادم و پذیرفته شدم و دوران راهنمایی را در بهترین حالت در مدرسه نمونه دولتی درس خواندم. اما مطالعه و شوق دانستن در مورد خدا و ائمه معصومین و اولیاء الهی عطش مرا بیشتر میکرد. بعداز اتمام مقطع راهنمایی با اینکه به راحتی در دبیرستان نمونه دولتی میتوانستم تحصیل کنم و دبیرستان نمونه دولتی محیط علمی بسیار خوبی داشت و راهم برای حضور در بهترین دانشگاه ها نیز باز بود، اما با این وصف، درحالی که هنوز چهارده ساله نشده بودم، در سال ١٣٨٤شمسی شروع به تحصیل در حوزه علمیه کردم.
البته همزمان با تحصیل در حوزه علمیه، دروس دبیرستان را شخصا به صورت غیرحضوری ادامه دادم و همزمان با تحصیل در سطح یک حوزه علمیه، مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی در رشته ادبیات و علوم انسانی را نیز گرفتم.
به توفیق الهی در سن ١٩ سالگی دروس سطح یک حوزه (کتاب لمعه و کتاب اصول فقه علامه مظفر و باقی کتب) را به پایان رساندم و ملبس به لباس مقدس روحانیت شدم و برای ادامه تحصیل به حوزه علمیه قم هجرت کردم.
از ابتدا هجرت به حوزه علمیه قم سال ١٣٩٠ شمسی، در مدرسه مبارکه فیضیه ساکن شدم. به خاطر علاقه ام به بحث تفسیر قرآن، در درس تفسیر آیت الله جوادی آملی(حفظه الله) که در مسجد اعظم برگزار میشد حضور پیداکردم و به تقریر درس تفسیر ایشان پرداختم.
با ادامه تحصیل در حوزه علمیه قم در پایان سال تحصیلی92-91 دروس سطح دو حوزه (کتاب فرائدالاصول شیخ انصاری معروف به رسائل، کتاب مکاسب و... ) را به اتمام رساندم. در سال تحصیلی٩٤-٩٣ در سن ٢٣ سالگی دروس سطح سه حوزه علمیه قم (کتاب کفایه الاصول آخوندخراسانی و کتاب کلیات علم رجال و درایه و سایرکتب) را به پایان رساندم.
از سال 1394 شمسی وارد بحث خارج فقه و اصول شدم و در دروس مراجع عظام تقلید(حفظهم الله) حضور پیدا کردم. همزمان جلسات مباحثه کتب روایی مانند کتاب وسائل الشیعه را در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) برگزار میکردیم.
یکسال بعد از آن، در آزمون مجوز استادی حوزه علمیه قم شرکت کردم و حکم تدریس رسمی دروس فقه و اصول سطح یک را اخذ کردم (البته بنده از سال های ابتدایی طلبگی تدریس غیررسمی دروس پایین تر از را شروع کرده بودم و این امر رایجی در مدارس علمیه بود) و سه سال بعد، مجوز تدریس دروس سطوح عالی فقه و اصول را از مدیریت حوزه علمیه قم اخذ کردم و تا کنون به تدریس دروس مختلف ادبیات عرب و فقه و اصول سطح یک اشتغال داشته و هم اکنون به تدریس سطوح عالی (کتب رسائل، مکاسب و کفایه الاصول و ...) در حوزه علمیه قم مشغول هستم.
در بحث تبلیغ هم از ابتدای طلبگی فعالیت داشتم و چالش ها و مشکلات تبلیغ برایم محسوس بود، از همان ابتدا به یادداشت آسیب روش های تبلیغ پرداختم و ایده ها و راهکارهای که به ذهنم می آمد، را یادداشت میکردم. بعد از حدود 9 سال طلبگی و سابقه تبلیغ، دو روش، تبلیغ گروهی و تبلیغ چهره به چهره را تاثیرگذارترین روش ها تبلیغی و فرهنگی دیدم، به لطف و عنایت خدا در سال ١٣٩٣ شمسی با تنظیم اساسنامه ای بر همان محور تبلیغ گروهی و تبلیغ چهره به چهره، گروه فرهنگی تبلیغی جهادی شهدای ١٥ خرداد را با همکاری جمعی از دوستان تاسیس کردیم.
بعد از مدتی در بحث موسسه خیریه با رویکرد تبلیغی و فرهنگی، مرکز نیکوکاری تبلیغی طوبای محبت را نیز تاسیس کردیم، که علاوه بر بحث خیریه و نیکوکاری از این بستر برای امر مقدس تبلیغ معارف اسلامی استفاده کنیم.
به توفیق و مدد الهی در بحث هیئات مذهبی هم یک هیئت به نام هیئت مکتب الحسین(ع) با روش قرآن محور با موضوع تفسیر قرآن از سال 1394 راه انداری کردیم، که هرشب جمعه با حضور جوانان علاقمند به قرآن و عترت برگزار میشود.
به لطف خدا در کنار تحصیل، تدریس و تبلیغ، بحث تحقیق و پژوهش را نیز رها نکردم، چون لازمه تحصیل، تدریس و تبلیغ پویا ، تحقیق و پژوهش است، در بحث پژوهش نیز فعالیت کردم و به نوشتار کتب و مقاله روی آوردم.... و همچنان با لطف و عنایت خداوند متعال تحصیل و تبلیغ و تدریس و تحقیق (پژوهش) را ادامه میدهم و معتقدم طلبه موفق نباید تک بعدی باشد.
این همه گفتیم لیک اندر بسیچ/ بی عنایات خدا هیچیم هیچ
بی عنایات حق و یاران حق / گر ملک باشد سیاهستش ورق
و اخردعوانا ان الحمدلله رب العالمین
محمد فلاحتی
۱۳۹۹ شمسی